Aanbod relatiecoaching & Mediation bij scheiden of niet

Mijn bedrijf heet “Samen Wijzer”  en ik help ouders bij het nemen van de juiste besluiten als het gaat om scheiden of niet scheiden. Indien jullie niet gaan scheiden, dan kijken we wat ik voor jullie kan betekenen middels relatiecoaching.Indien jullie gaan scheiden is het belangrijk om van te voren te kunnen zeggen dat je respectvol wilt scheiden voor de kinderen en ook voor elkaar. Gun je elkaar een gelukkig leven na de scheiding en samenwerking als ouders? Wanneer je antwoord hierop ja is, dan kan ik je als mediator helpen. Het is helemaal niet erg als je nu nog niet weet hoe je dat voor elkaar moet krijgen. Daar gaan we samen naar kijken en aan werken.

Intake/eerste uur of half uur is zonder kosten als je me nog niet kent. (Afhankelijk van dienst) Zo kun je ervaren of het klikt en of wat ik te bieden heb, aansluit bij wat jij zoekt.

“Mediation bij Anne is investeren in je toekomst”

Losse (mediation) gesprekken
Relatie APK
Strippenkaarten Mediation

Mediation traject voor een volledige scheiding
Boek, ‘Hoevertellenwehetdekinderen’Respectvol scheiden als een nieuw begin
Scheidings-ritueel of ceremonie
K.I.E.S. coaching (Kind in echtscheiding Situatie)
APK na de scheiding (herzien ouderschapsplan, nieuwe partners enz.)
Traject voor na de scheiding
Besloten facebook pagina 

Respectvol scheiden, hoe doe je dat?

Samen, en het liefst met de hulp van iemand die onpartijdig is en opkomt voor de belangen van jullie kinderen en van jullie beiden los van elkaar en als geheel. Partnerschap en ouderschap worden uit elkaar gehaald. Een nieuwe vorm ontstaat wanneer afscheid genomen wordt van wat niet meer werkt en voortgezet wordt wat wel werkt en belangrijk is voor ouders en kinderen.

Losse (mediation) gesprekken:

Met 2 t/m 4 personen €160,- per uur, (inclusief half uur bellen of skype/Zoom) nadien.
Individuele gesprekken €140,- per uur, ( inclusief half uur bellen of skype/Zoom) nadien.
Losse Zoom/Skype gesprekken zijn €120 per uur.

Relatie APK: 

Het kan…en gebeurd ook, dat jarenlange vastgeroeste ideeen en meningen opeens bekeken kunnen worden vanuit een nieuw perspectief. Nieuwe mogelijkheden, vormen en afspraken kunnen er dan toe leiden dat je toch samen verder gaat.

Samen kijken we naar jullie situatie,  wat is moeilijk om samen aan te kaarten? Waar zou je graag een volgende stap willen doen? Wat loopt er mis en wat gaat er goed? Scheiden of niet scheiden?
Een half uur zonder kosten als je me nog niet kent. Indien jullie door willen gevolgd door:
* 3 uur. Je investeert €300,- Dit bedrag is inclusief een half uur intake en een half uur online in de weken na de afspraak.
* 4 uur om alles op tafel te krijgen en er doelen en acties aan te verbinden. Je investeert€400,- Dit bedrag is inclusief een half uur intake en een half uur online in de weken na de afspraak.

Strippenkaarten voor mediation &coaching:

Een mini-strippenkaart is €440,- Drie gesprekken van een uur met €40,- korting inclusief anderhalf uur online tussen de gesprekken in of nadien. Betaling direct na het eerste gesprek.
Een strippenkaart is €640,- Vijf gesprekken van een uur voor de prijs van vier gesprekken inclusief 3 uur online tussen de gesprekken in of nadien. Betaling direct na het eerste gesprek.

Strippenkaart speciaal voor Skype/Zoom/bellen. (5 uur) Je betaalt dan niet €600.- , maar €450,-

Mediation traject voor een volledige scheiding:

Voor een volledig Mediation-Traject betaal je €1990,- Ik help jullie van het begin t/m het moment dat je scheiding van de rechtbank komt. Bel, Skype/Zoom momenten tussen de life-afspraken in. Mail me om te kijken hoe dit Traject er voor jullie uit zou kunnen zien. We maken ook gebruik van mijn boek : Hoe www.vertellenwehetdekinderen.nl dat je krijgt bij de aankoop van dit traject.
Het financieel, juridisch, zakelijke deel is niet inbegrepen en wordt in afstemming uitgevoerd door, Frank Roelen, Jaap Oostlander, Simone Maten of door een zelfgekozen financieel echtscheiding regisseur/adviseur/mediator. Maximum aantal live uren aan dit traject is 20 uur. Skype/Zoom, bellen, tussen de live gesprekken in 6 uur.

 

Scheidings-ritueel of ceremonie:

Ben je al gescheiden dan kan je middels een scheidings-ceremonie of een ritueel stilstaan bij een nieuwe fase in het leven van drie of meer mensen. Een nieuwe fase voor ouders en voor kinderen en voor de familie en vrienden. ‘Partners zijn’, stopt en je gaat verder als samenwerkende ouders. Een samenwerking waar je natuurlijk ook weer zaken tegenkomt waar het juist mis ging. Een ceremonie of ritueel geeft je de mogelijkheid om te reflecteren. Ieder einde is een nieuw begin.

Een Scheidingsceremonie of ritueel doe je omdat rituelen ons helpen bij het zetten van een nieuwe stap, bij het loslaten en verder gaan, bij dankbaar zijn voor wat er was en is en om door te gaan op een nieuwe weg. De overstap van partners naar samenwerkende ouders gaat vaak gepaard met nog onuitgesproken wensen, gebeurtenissen, pijn en verlangens. Bespreken wat misschien nog uitgesproken, geheeld of losgelaten kan worden geeft de mogelijkheid om ook echt met een schone lei te beginnen. Ga voor meer informatie naar  scheidingsceremonies en rituelen

Het ritueel bestaat uit 1 tot 3 samenkomsten voorafgaande aan de scheidings-ceremonie of het ritueel zelf, contact tussendoor en een afrondende afspraak na de ceremonie of het ritueel. We bespreken alle mogelijkheden tijdens onze gesprekken voorafgaande aan de ceremonie/het ritueel. Het basisbedrag is
€ 595,- (exclusief eventuele, voorbereidingen, catering en organisatie voor het ritueel zelf) Over het uiteindelijke bedrag spreken we in het eerste gesprek.

K.I.E.S. coaching (Kind in echtscheiding Situatie):

Individuele gesprekken met kinderen en jongeren zijn €75,00. Voor een volledige “K.I.E.S. voor mij training” inclusief een eigen werkboek voor het kind betaal je €700,- 7x met kind, 3x met ouders (vooraf, achteraf en tussendoor een voortgangsgesprek.) Intake gratis. Met de mogelijkheid tot bellen, mailen, contact tussendoor.

APK na de scheiding: 

Herzien van het ouderschapsplan, jullie relatie als ouders, vakanties afstemmen, nieuwe relaties, familie en scheiden of andere onderwerpen.
Een half uur zonder kosten als je me nog niet kent. Indien jullie door willen gevolgd door:
* 2 uur. Investering €300,- Dit bedrag is inclusief een half uur online in de weken na de afspraak, dus eigenlijk is het totale pakket 3 uur.
* Drie uur om alles op tafel te krijgen en er doelen en acties aan te verbinden. Investering: €400,- Inclusief een half uur online in de weken na de afspraak, dus eigenlijk is het totale pakket 4 uur.

Ouder – traject voor na de scheiding:

Je bent gescheiden en het loopt niet zoals je het graag zou willen.
Herken je het volgende? Je ziet dat je kinderen lijden onder jullie scheiding, maar je weet niet wat je moet doen. Je voelt je schuldig dat je je kind zoveel pijn aan doet. Goed voor jezelf zorgen schiet er bij in. Hoe doe je dat? De communicatie met de andere ouder van je kind(eren) loopt vast, wat kun je daar aan doen? Een nieuwe partner in beeld. En nu? Het ouderschapsplan moet herzien.

Hoe zou het voor je zijn als je een antwoord hebt voor je kind(eren), dat je je niet meer schuldig voelt, dat je lekker in je vel zit en dat je weet hoe je het beste met de vader of moeder van je kin(eren) kunt overleggen?

Dat is mogelijk met een intensief programma van twee dagdelen met een tussentijd van minimaal 2 weken. In deze twee dagdelen vind je met mijn hulp je eigen antwoorden op de situatie die ontstaan is. Je gaat concreet aan de slag met opdrachten aan de hand van jouw dagelijkse leven. De terugkoppeling op je acties, het lezen van teksten en het beantwoorden van vragen helpt jou om je doelen te realiseren. Tussentijds contact via Zoom houd je op de rails en na afloop van de 2e dag weet je wat de kinderen nodig hebben, hoe jij goed voor jezelf zorgt, overlegd met de vader of moeder van je kind(eren).
Je hebt weer een leven waar je blij van wordt.

Om te kijken of je door mij geholpen kunt worden is er wel een voorwaarde. Ben je bereid om onbekende paden te betreden? Wil in de spiegel kijken en naar je toe halen wat jij kunt doen, wat in jouw mogelijkheden ligt? In een gesprek zonder kosten bekijken we of ik jou kan helpen.
Ben je er klaar voor? mail dan naar anne@goedgescheidenouders.nl met in de onderwerpregel: Traject voor na de scheiding.

Je investering voor dit traject is € 990,- (2x drie en een half uur met afsluitende lunch en 2 uur online tussen de beide dagdelen in)

Boek,
‘Hoevertellenwehetdekinderen’Respectvol scheiden als een nieuw begin

Hulp op maat.

Je hebt er last van dat je niet goed weet hoe je met je (aankomende) ex om kan gaan op zo’n manier dat de kinderen er geen of minder last van hebben’. Je ziet dat de manier waarop jullie het nu doen niet goed  is voor de kinderen. Je wilt graag werken aan een goede manier waarop jullie de scheiding verder afhandelen of waarop jullie je ouderschap verder vormgeven. Ook op de lange termijn zou je graag willen dat iemand mee kijkt zodat jullie het belang van de kinderen in het oog blijven houden. Stuur me dan een bericht, dan kijk ik wat ik voor jullie kan betekenen

Besloten facebook pagina 

Hier kun je met andere ouders van gedachten te wisselen. De groep bestaat uit ouders die al door het scheidings-proces heen zijn gegaan en ouders die in een van de fases van het proces zitten. Er zijn in de groep veel mensen met ervaring en je kunt hier op een veilig plek je vragen stellen en je kennis en ervaringen delen.

Meepraten en schrijven?

Ga naar mijn BLOGARTIKELEN en schrijf mee over de onderwerpen die jou raken. Geef en deel je kennis en wijsheid. Stel vragen, deel je twijfels. Op de FACEBOOK PAGINAGOEDGESCHEIDENOUDERS  vind je bijna iedere dag nieuwe informatie. Artikelen, websites, veranderingen in de wet. Geef de pagina een “LIKE” en kom nog eens terug.

Wil je meer weten, mij leren kennen, ga dan naar het contactformulier  of stuur een mail naar anne@goedgescheidenouders.nl 

Cultuur, religie en doorgegeven normen spelen een rol. 

Ik werk vanuit de overtuiging dat jullie er beiden alles aan gedaan hebben om het zo goed mogelijk te doen, ook al voelt dat soms niet zo. Als je het anders had kunnen doen, dan had je dat gedaan en de ander ook. Omgaan met schuld en schaamte maken deel uit van het (rouw) proces. Fouten zijn er om van te leren…dat is immers ook wat we onze kinderen meegeven. Als er bereidheid is om nú terug te kijken, dan kunnen we nú verantwoordelijkheid over wat eerder gebeurd is door ons te verbinden met de ander, door te begrijpen wat het voor de ander heeft betekend. Misschien kun je sorry zeggen of heb je andere woorden, van binnen uit, misschien heeft dat wat meer tijd nodig. Het is heel belangrijk dat je geen excuses aanbiedt om ergens vanaf te zijn, om de pijn te vermijden of om te voldoen aan wat jij denkt dat je van een ander moet doen. Van binnenuit, voorbij schuld, trots, authentiek sorry zeggen is één van de sleutels die een scheiding respectvol kan maken.

Laat me weten wanneer en hoe  ik jou/jullie kan helpen.

Ondersteund door WordPress. Designed door WooThemes