Trainingen

 

De dag-training “Hoe help ik ouders Respectvol scheiden” zal in de loop van het jaar aangeboden worden en is bedoeld voor professionals die in dit veld werkzaam zijn.

Onderwerpen van de training zijn gebaseerd op de inhoud van het door mij geschreven boek “hoe vertellen we het de kinderen” Respectvol scheiden als nieuw begin.
7 stappen voor een kindgericht gesprek.

Thema’s van de training zijn;
hoe ga ik met mijn eigen emoties om als alle stappen langskomen? 
hoe help ik bij de stappen en bij het kompas van respect?
wat heeft mijn klant nodig en hoe kom ik daar achter. 

Om de training helemaal af te stemmen op de wensen van de professionals houd ik een tweetal brainstorm sessies. (Je betaald die dag alleen voor de maaltijd €10,- )
Als je een professional bent die mee wil vormgeven aan de training die ik aan het maken ben, stuur me dan een bericht naar anne@goedgescheidenouders.nl 

De eerste Brainstorm sessie zal plaats vinden op vrijdag 2 of zaterdag 3 februari, afhankelijk van het aantal mensen dat kan. Het boek van te voren lezen is voorwaarde voor deelname. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten, uitwisseling met collega’s en een bijdrage aan het grotere geheel.

De trainingen gaan op verschillende locaties gegeven worden en zijn ook in company aan te vragen. Wil je hier meer over weten? Stuur me dan een berichtje anne@goedgescheidenouders.nl 

———————————————————————————————————————

De dag-training “Van reactiepatroon naar volwassen wijs antwoord”, die ik geef, is bestemd voor iedereen die wil ervaren hoe je van deze patronen naar authentieke antwoorden komt. Contact, weten en ervaren wie je in wezen bent, studeren, oefenen, aandacht en aanwezigheid staan centraal. Voor iedereen die reeds enige tijd mediteert.

We werken gedurende een volle dag met maximaal 5 mensen. Het is een intensief proces, waar je onmiddellijk profijt van hebt in het dagelijkse leven. De wortels van de training liggen in het oude China en Japan. Deze zijn vertaald naar de 21e eeuw en aangevuld met wetenschap vanuit de neurologie en andere hedendaagse onderwerpen. Humor is een belangrijk onderdeel van het proces! Meer informatie vind je op de website.

———————————————————————————————————————-

In de loop van het jaar zullen er twee on line trainingen verschijnen.
één voor ouders gebaseerd op het boek
één voor professionals  gebaseerd op het boek

Wil je op de hoogte gehouden worden, stuur dan een mail naar anne@goedgescheidenouders.nl 

 

Ondersteund door WordPress. Designed door WooThemes