Praktische informatie

Informatie en prijzen met betrekking tot Relatie APK/mediation/coaching en scheiding.
Alle prijzen zijn inclusief BTW

Intake/eerste uur of half uur is zonder kosten. (Afhankelijk van dienst)
Zo kun je ervaren of het klikt en of wat ik te bieden heb, aansluit bij wat jij zoekt

Losse mediation gesprekken

Mediation gesprekken met 2 t/m 4 personen zijn €160,- per uur, (inclusief een half uur telefoon of skype/Zoom) nadien.
Individuele gesprekken zijn €140,- per uur, ( inclusief een half uur telefoon of skype/Zoom) nadien.

APK

RELATIE APK  om samen te kijken naar jullie situatie,  wat is moeilijk om samen aan te kaarten? Waar zou je graag een volgende stap willen doen? Wat loopt er mis en wat gaat er goed?
Een half uur zonder kosten als je me nog niet kent. Indien jullie door willen gevolgd door:
* 2 uur. Investering 260,- Dit bedrag is inclusief een half uur online in de weken na de afspraak, dus eigenlijk 2 en een half uur.
Aanbod van 15 juni t/m 15 juli 25% korting €195,-
* Drie uur om alles op tafel te krijgen en er doelen en acties aan te verbinden. Investering: €400,-
Aanbod van 15 juni t/m 15 juli 25% korting €300,-

APK NA DE SCHEIDING, over herzien van het ouderschapsplan, jullie relatie als ouders, vakanties afstemmen, nieuwe relaties, familie en scheiden of andere onderwerpen.
Een half uur zonder kosten als je me nog niet kent. Indien jullie door willen gevolgd door:

* 2 uur. Investering €260,- Dit bedrag is inclusief een half uur online in de weken na de afspraak, dus eigenlijk 2 en een half uur.
Aanbod van 15 juni t/m 15 juli 25% korting €195,-
* Drie uur om alles op tafel te krijgen en er doelen en acties aan te verbinden. Investering: €400,-
Aanbod van 15 juni t/m 15 juli 25% korting €300,-

Strippenkaarten

Een strippenkaart is €640,- Vijf gesprekken van een uur voor de prijs van vier gesprekken. Je krijgt €160,- korting indien er vooraf of na het eerste gesprek betaald wordt. Communicatie tussen de gesprekken door zijn inbegrepen: Mail, Skype/Zoom, bellen. Ook  5 uur tussen de life gesprekken in.
Inclusief mail en administratie. 

Strippenkaart speciaal voor Skype/Zoom/bellen €560,-. Vijf gesprekken van een uur of 10 van een half uur of per kwartier. Je krijgt €140,- korting indien er vooraf of na het eerste gesprek betaald wordt.

Traject voor een volledige scheiding

Voor een volledig Mediation-Traject betaal je €1950,- Ik help jullie van het begin t/m het moment dat je scheiding van de rechtbank komt. Je kunt me mailen voor bel en skype/zoom momenten tussen de life-afspraken of skype/zoom-afspraken in. Mail me om te kijken hoe dit Traject er voor jullie uit zou kunnen zien. We maken ook gebruik van mijn boek : Hoe www.vertellenwehetdekinderen.nl dat je krijgt bij de aankoop van dit traject.

Het financieel, juridisch, zakelijke deel is niet inbegrepen en wordt uitgevoerd door, Frank Roelen of door een zelfgekozen financieel echtscheiding regisseur/adviseur/mediator.

Maximum aantal life uren aan dit traject is 40 uur. Skype/Zoom, bellen, mail en andere werkzaamheden tussendoor 20 uur.

Traject voor na de scheiding

Je bent gescheiden en het loopt niet zoals je het graag zou willen.

Herken je het volgende? Je ziet dat je kinderen lijden onder jullie scheiding, maar je weet niet wat je moet doen. Je voelt je schuldig dat je je kind zoveel pijn aan doet. Goed voor jezelf zorgen schiet er bij in. Hoe doe je dat? De communicatie met de andere ouder van je kind(eren) loopt vast, wat kun je daar aan doen?

Hoe zou het voor je zijn als je een antwoord hebt voor je kind(eren), dat je je niet meer schuldig voelt, dat je lekker in je vel zit en dat je weet hoe je het beste met de vader of moeder van je kin(eren) kunt overleggen?

Dat is mogelijk met een intensief programma van twee dagdelen met een tussentijd van minimaal 2 weken. In deze twee dagen vind je met mijn hulp je eigen antwoorden op de situatie die ontstaan is. Je gaat concreet aan de slag met opdrachten aan de hand van jouw dagelijkse leven. De terugkoppeling op je acties, het lezen van teksten en het beantwoorden van vragen helpt jou om je doelen te realiseren. Tussentijds contact via Zoom houd je op de rails en na afloop van de 2e dag weet je wat de kinderen nodig hebben, hoe jij goed voor jezelf zorgt, overlegd met je ex en een leven hebt waar je blij van wordt.

Om te kijken of je door mij geholpen kunt worden is er wel een voorwaarde. Ben je bereid om onbekende paden te betreden? Wil in de spiegel kijken en naar je toe halen wat jij kunt doen, wat in jouw mogelijkheden ligt? In een gesprek zonder kosten bekijken we of ik jou kan helpen.
Ben je er klaar voor? mail dan naar anne@goedgescheidenouders.nl met in de onderwerpregel: Traject voor na de scheiding.

Je investering voor dit traject is € 900,- (2x drie en een half uur met afsluitende lunch en 2 uur online tussen de beide dagdelen in)

shutterstock_311542820 (300 x 200)

 K.I.E.S. coaching (Kind in echtscheiding Situatie) 

Individuele gesprekken met kinderen en jongeren zijn €75,00. Voor een volledige “K.I.E.S. voor mij training” inclusief een eigen werkboek voor het kind betaal je €700,- 7x met kind, 3x met ouders (vooraf, achteraf en tussendoor een voortgangsgesprek.) Intake gratis. Met de mogelijkheid tot bellen, mailen, contact tussendoor. 

Bij jullie thuis

Wil je dat ik mee kijk met jullie thuis situatie? Dat kan. Ik help jullie dan met je communicatie naar elkaar en naar de kinderen. Prijs voor 5 bijeenkomsten van maximaal 3 uur en 5 uur contact tussendoor exclusief reiskosten is €2500,-  

Scheidings ceremonie of ritueel

Een Scheidings-ceremonie of ritueel doe je omdat het net als alle eeuwenoude en nieuwe rituelen helpt bij het zetten van een nieuwe stap, bij het loslaten en verder gaan, bij dankbaar zijn voor wat er was en is en om door te gaan op een nieuwe weg. De overstap van partners naar samenwerkende ouders gaat vaak gepaard met nog onuitgesproken wensen, gebeurtenissen pijn en verlangens. Bespreken wat misschien nog uitgesproken, geheeld of losgelaten kan worden geeft de mogelijkheid om ook echt met een schone lei te beginnen. Het ritueel bestaat uit  1 tot 3 samenkomsten voorafgaande aan de scheidings-ceremonie of het ritueel zelf, contact tussendoor en een afrondende afspraak na de ceremonie of het ritueel.  We bespreken alle mogelijkheden tijdens onze gesprekken voorafgaande aan de ceremonie/het ritueel. Het basisbedrag is € 595,- (exclusief eventuele, voorbereidingen, catering en organisatie voor het ritueel zelf) Over het uiteindelijke bedrag spreken we in het eerste gesprek.
Ga voor meer informatie naar deze pagina.

DSC09163 (250 x 375)

Zoom of Skype gesprekken

Een Zoom/Skype gesprek is € 35,- per kwartier.  Aanbieding: 5 skypecalls van een uur voor de prijs van 4. (strippenkaart) Je betaalt dan niet €700.- , maar €560,-

Zijn de financiën een bezwaar om mij in te schakelen?

Neem dan contact op om te overleggen wat wèl mogelijk is.

www.zenvoorjou.nl  Dagbijeenkomsten. Mondo Zen Koan dialoog.

Naast mijn werk als mediator geef ik, vanuit het boeddhisme ook dag-bijeenkomsten. Thema: ‘van reactiepatronen naar volwassen, wijze antwoorden’: Een dag van 9.30.00 – 17.00 uur €195,- incl. btw, inclusief drinken, versnaperingen, lunch en syllabus (52 pagina’s digitaal en papier) Mensen die een dag individuele aandacht willen, betalen €495,- incl. btw voor een hele dag. Meditatie ervaring is een voorwaarde. Ga voor meer informatie naar DEZE WEBSITE

Een afspraak Afzeggen? Een strippenkaart cancelen

Afzeggen binnen 24 uur: indien je later dan 24 uur van te voren afgezegd, worden de volledige kosten berekend, tenzij overmacht of overlijden.

Een strippenkaart stopzetten en geld terugvragen is alleen mogelijk bij overmacht of overlijden.
Indien men de reeds gebruikte tijd over wil zetten naar een gewone factuur, zijn de kosten €100 euro

Engelse informatie vind je, English information you will find: “How do we tell the children”

Gegevens

Bedrijf: “Samen Wijzer”
Kamer van Koophandel: 52780457
BTW Nr: NL063642943B01

Triodosbank;  NL 57 TRIO0198555199

Ereprijsstraat 94, 3765 AM Soest
anne@goedgescheidenouders.nl
Mob: 0610189786 Tel: 035 6090510

De foto van de header werd gemaakt door Bea blauwendraad .
Overige foto’s Caro Buiskool en Anne Buiskool.

Ondersteund door WordPress. Designed door WooThemes