Praktische informatie

Informatie en prijzen met betrekking tot scheiden en  KIES coaching.

Intake/eerste uur is gratis. Zo kun je ervaren of het klikt en of wat ik te bieden heb, aansluit bij wat jij zoekt

Losse mediation gesprekken

Mediation gesprekken zijn €150,- per uur, inclusief btw ( inclusief een uur telefoon of skype)
Individuele gesprekken zijn €130,- per uur, inclusief btw ( inclusief een uur telefoon of skype)

Strippenkaart

Een strippenkaart is €600,- (Vijf gesprekken van een uur voor de prijs van vier gesprekken. Je krijgt €150,- korting indien er vooraf of na het eerste gesprek betaald wordt. Communicatie tussen de gesprekken door zijn inbegrepen: Mail, Skype/Zoom, bellen.  5 uur tussen de life gesprekken in.

Traject

Voor een Mediation-Traject betaal je €1900,- Ik help je van het begin t/m het moment dat je scheiding van de rechtbank komt. Je kunt me mailen voor bel en skype momenten tussen de life-afspraken of skype-afspraken in. Mail me om te kijken hoe dit Traject er voor jullie uit zou kunnen zien.

  • life of skype afspraken over scheidingsmelding
  • Life of skypeafspraken kinderen centraal, connectie kindbehartiger, ouderschapsplan en meer
  • Life of skypeafspraken over beheer emoties en gevoelens, persoonlijke ontwikkeling.
  • Life of skypeafspraken over scheiden als fase en niet als falen.
  • Life of skypeafspraken over afronding huwelijk of samenleving (Ritueel of ceremonie).
  • Life of skypeafspraken …………..

Het financieel, juridisch, zakelijke deel is niet inbegrepen en wordt uitgevoerd door Jaap Oostlander of door een zelfgekozen financieel echtscheidings regiseur.
Maximum aantal uren aan dit traject is 40 uur. (life, skype en bellen) mail en andere werkzaamheden vallen hier niet onder.

shutterstock_311542820 (300 x 200)

 K.I.E.S. coaching (Kind in echtscheiding Situatie) 

Individuele gesprekken met kinderen en jongeren zijn €75,00. Voor een volledige “K.I.E.S. voor mij training” inclusief een eigen werkboek voor het kind betaal je €700,- 7x met kind, 3x met ouders (vooraf, achteraf en tussendoor een voortgangsgesprek.) Intake gratis. Met de mogelijkheid tot bellen, mailen, contact tussendoor. 

Bij jullie thuis

Wil je dat ik mee kijk met jullie thuis situatie? Dat kan. Ik help jullie dan met je communicatie naar elkaar en naar de kinderen. Prijs voor 5 bijeenkomsten van maximaal 3 uur, contact tussen door exclusief reiskosten is €2500,-  Contact tussen de bijeenkomsten in is ook inbegrepen. Soms is het nodig om tussendoor veel contact te hebben, dan trek ik aan de bel als ik het idee heb dat mijn service zich niet meer verhoudt tot het bedrag wat betaald is, en spreken we een extra bijdrage af.

Scheidings ceremonie of ritueel

Er zijn diverse mogelijkheden om een Scheidings-ceremonie of ritueel vorm te geven. Met of zonder de kinderen en met of zonder familie en vrienden. 1 tot 3 gesprekken voorafgaande aan de scheiding ceremonie of het ritueel zelf, contact tussendoor en een afrondende afspraak na de ceremonie of het ritueel, (inclusief voorbereidingen, catering en organisatie van mijn kant) We bespreken alle mogelijkheden tijdens onze gesprekken voorafgaande aan de ceremonie/het ritueel. Afhankelijk van de wensen komen we van te voren een bedrag overeen. Het is ook mogelijk om een ritueel voor te bespreken met mij en om het ritueel zelf samen of los van elkaar uit te voeren. Andere vormen van ceremonie of ritueel zijn bespreekbaar. Ga voor meer informatie naar deze pagina.

DSC09163 (250 x 375)

Skypegesprekken

Een Skype gesprek is € 30,- per kwartier.  Aanbieding: 5 skypecalls van een uur voor de prijs van 4. (strippenkaart) Je betaalt dan niet €600.- , maar €480,-

Zijn de financiën een bezwaar om mij in te schakelen?

Neem dan contact op om te overleggen wat wèl mogelijk is.

www.zenvoorjou.nl  Dagbijeenkomsten. Mondo Zen Koan dialoog.

Naast mijn werk als mediator geef ik, vanuit het boeddhisme ook dag-bijeenkomsten. Thema: ‘van reactiepatronen naar volwassen wijze antwoorden’: Een dag van 9.30.00 – 17.00 uur €175,- incl. btw, inclusief drinken, versnaperingen, lunch en syllabus (52 pagina’s digitaal en papier) Mensen die een dag individuele aandacht willen, betalen €450,- incl. btw voor een hele dag. Meditatie ervaring is een voorwaarde. Ga voor meer informatie naar DEZE PAGINA

Een afspraak Afzeggen? Een strippenkaart cancelen

Afzeggen binnen 24 uur: indien je later dan 24 uur van te voren afgezegd, worden de volledige kosten berekend, tenzij overmacht of overlijden.

Een strippenkaart stopzetten en geld terugvragen is alleen mogelijk bij overmacht of overlijden.
Indien men de reeds gebruikte tijd over wil zetten naar een gewone factuur, zijn de kosten €100 euro

Gegevens

Bedrijf: “Samen Wijzer”
Kamer van Koophandel: 52780457
BTW Nr: NL063642943B01

Triodosbank;  NL 57 TRIO0198555199

Ereprijsstraat 94, 3765 AM Soest
anne@goedgescheidenouders.nl
Mob: 0610189786 Tel: 035 6090510

De foto van de header werd gemaakt door Bea blauwendraad .
Overige foto’s Caro Buiskool en Anne Buiskool.

Ondersteund door WordPress. Designed door WooThemes