Praktische informatie

Informatie en prijzen met betrekking tot mediation/coaching en scheiding.

Intake/eerste uur is zonder kosten.
Zo kun je ervaren of het klikt en of wat ik te bieden heb, aansluit bij wat jij zoekt

Losse mediation gesprekken

Mediation gesprekken zijn €160,- per uur, inclusief btw ( inclusief een half uur telefoon of skype/Zoom) nadien.
Individuele gesprekken zijn €140,- per uur, inclusief btw ( inclusief een half uur telefoon of skype)

Strippenkaarten

Een strippenkaart is €640,- Vijf gesprekken van een uur voor de prijs van vier gesprekken. Je krijgt €160,- korting indien er vooraf of na het eerste gesprek betaald wordt. Communicatie tussen de gesprekken door zijn inbegrepen: Mail, Skype/Zoom, bellen. Ook  5 uur tussen de life gesprekken in.
Inclusief mail en administratie. (160,- voor 2 uur)

Strippenkaart speciaal voor Skype/Zoom/bellen €560,-. Vijf gesprekken van een uur of 10 van een half uur of per kwartier. Je krijgt €140,- korting indien er vooraf of na het eerste gesprek betaald wordt.

Traject

Voor een Mediation-Traject betaal je €1950,- Ik help je van het begin t/m het moment dat je scheiding van de rechtbank komt. Je kunt me mailen voor bel en skype/zoom momenten tussen de life-afspraken of skype-afspraken in. Mail me om te kijken hoe dit Traject er voor jullie uit zou kunnen zien.

  • life of skype afspraken over scheidingsmelding
  • Life of skypeafspraken kinderen centraal, connectie kindbehartiger, ouderschapsplan en meer
  • Life of skypeafspraken over beheer emoties en gevoelens, persoonlijke ontwikkeling.
  • Life of skypeafspraken over scheiden als fase en niet als falen.
  • Life of skypeafspraken over afronding huwelijk of samenleving (Ritueel of ceremonie).
  • Life of skypeafspraken …………..

Het financieel, juridisch, zakelijke deel is niet inbegrepen en wordt uitgevoerd door Jaap Oostlander, Frank Roelen of door een zelfgekozen financieel echtscheidings regiseur.
Maximum aantal life uren aan dit traject is 40 uur. Skype/Zoom, bellen, mail en andere werkzaamheden tussendoor ook 40 uur.

shutterstock_311542820 (300 x 200)

 K.I.E.S. coaching (Kind in echtscheiding Situatie) 

Individuele gesprekken met kinderen en jongeren zijn €75,00. Voor een volledige “K.I.E.S. voor mij training” inclusief een eigen werkboek voor het kind betaal je €700,- 7x met kind, 3x met ouders (vooraf, achteraf en tussendoor een voortgangsgesprek.) Intake gratis. Met de mogelijkheid tot bellen, mailen, contact tussendoor. 

Bij jullie thuis

Wil je dat ik mee kijk met jullie thuis situatie? Dat kan. Ik help jullie dan met je communicatie naar elkaar en naar de kinderen. Prijs voor 5 bijeenkomsten van maximaal 3 uur en 5 uur contact tussendoor exclusief reiskosten is €2500,-  

Scheidings ceremonie of ritueel

Een Scheidings-ceremonie of ritueel doe je omdat het net als alle eeuwenoude en nieuwe rituelen helpt bij het zetten van een nieuwe stap, bij het loslaten en verder gaan, bij dankbaar zijn voor wat er was en is en om door te gaan op een nieuwe weg. De overstap van partners naar samenwerkende ouders gaat vaak gepaard met nog onuitgesproken wensen, gebeurtenissen pijn en verlangens. Bespreken wat misschien nog uitgesproken, geheeld of losgelaten kan worden geeft de mogelijkheid om ook echt met een schone lei te beginnen. Het ritueel bestaat uit  1 tot 3 samenkomsten voorafgaande aan de scheidings-ceremonie of het ritueel zelf, contact tussendoor en een afrondende afspraak na de ceremonie of het ritueel.  We bespreken alle mogelijkheden tijdens onze gesprekken voorafgaande aan de ceremonie/het ritueel. Het basisbedrag is € 595,- (exclusief eventuele, voorbereidingen, catering en organisatie voor het ritueel zelf) Over het uiteindelijke bedrag spreken we in het eerste gesprek.
Ga voor meer informatie naar deze pagina.

DSC09163 (250 x 375)

Skypegesprekken

Een Skype gesprek is € 35,- per kwartier.  Aanbieding: 5 skypecalls van een uur voor de prijs van 4. (strippenkaart) Je betaalt dan niet €700.- , maar €560,-

Zijn de financiën een bezwaar om mij in te schakelen?

Neem dan contact op om te overleggen wat wèl mogelijk is.

www.zenvoorjou.nl  Dagbijeenkomsten. Mondo Zen Koan dialoog.

Naast mijn werk als mediator geef ik, vanuit het boeddhisme ook dag-bijeenkomsten. Thema: ‘van reactiepatronen naar volwassen, wijze antwoorden’: Een dag van 9.30.00 – 17.00 uur €195,- incl. btw, inclusief drinken, versnaperingen, lunch en syllabus (52 pagina’s digitaal en papier) Mensen die een dag individuele aandacht willen, betalen €495,- incl. btw voor een hele dag. Meditatie ervaring is een voorwaarde. Ga voor meer informatie naar DEZE WEBSITE

Een afspraak Afzeggen? Een strippenkaart cancelen

Afzeggen binnen 24 uur: indien je later dan 24 uur van te voren afgezegd, worden de volledige kosten berekend, tenzij overmacht of overlijden.

Een strippenkaart stopzetten en geld terugvragen is alleen mogelijk bij overmacht of overlijden.
Indien men de reeds gebruikte tijd over wil zetten naar een gewone factuur, zijn de kosten €100 euro

Engelse informatie vind je, English information you will find: “How do we tell the children”

Gegevens

Bedrijf: “Samen Wijzer”
Kamer van Koophandel: 52780457
BTW Nr: NL063642943B01

Triodosbank;  NL 57 TRIO0198555199

Ereprijsstraat 94, 3765 AM Soest
anne@goedgescheidenouders.nl
Mob: 0610189786 Tel: 035 6090510

De foto van de header werd gemaakt door Bea blauwendraad .
Overige foto’s Caro Buiskool en Anne Buiskool.

Ondersteund door WordPress. Designed door WooThemes