ERVARINGEN MET HET BOEK

Mark L

Wauw Anne! Ik heb je boek gelezen.
Wat enorm compleet, diepgaand, praktisch en spiritueel, liefdevol en vol ruimte om fouten te mogen maken! Wat heb jij een mooi boek geschreven! Ik heb het al op je ogen vertrouwend aanbevolen. Dat ga ik vanaf nu veel vaker doen. Wat een kwaliteit. Dat vind ik niet vaak.

Als ik het boek lees zie ik dat ik gelukkig het meeste goed gedaan heb. En ik zie ook verbeterpunten.

Wendy M

Lieve Anne, ik wil je graag complimenteren voor het geweldige boek dat je hebt geschreven! Het sluit naadloos aan bij mijn manier van leven/werken, ik gebruik het in mijn relatiegesprekken, beveel het doorgaans ‘als verplichte kost’ aan bij ouders die besluiten niet als geliefden verder te gaan. En ook van hen hoor ik dat zij het óók weer aanbevelen aan vrienden en kennissen omdat ze er zo door geraakt zijn en geïnspireerd worden! Liefs en ??????????

Nanda Poulisse

Ik vond dit een heel praktisch en informatief boek, vooral relevant voor ouders die op het punt staan om te gaan scheiden, maar ook als je al langer geleden gescheiden bent, kun je er nog veel uithalen. Het boek gaat vooral in op de scheidingsmelding aan de kinderen en de voorbereiding daarop, maar bevat ook veel concrete handreikingen hoe je zo kunt scheiden dat je kinderen daar zo min mogelijk last van hebben. Leerzaam, informatief, concrete handvatten.

Yvonne

Ik vind het boek een unieke leidraad bij hulp aan scheidende ouders. Hulp aan hen die geholpen dienen te worden in de eerste aanloop en aankondiging van de scheiding: de kinderen.

Ouders kunnen, aan de hand van een kompas, keer op keer checken of zij de juiste beslissingen nemen en gesprekken kiezen die het kind dienen, om het zonder schade door deze lastige tijd heen te leiden.
Mooi vormgegeven, compleet, inspirerend handboek.

Manon Ende

Hoe vertellen we het de kinderen is een krachtig handboek voor scheidende en gescheiden ouders. Veel ervaringen, herkenbare situaties, theorie en tips zijn gebundeld in dit mooie boek. Een boek voor ouders die in de spiegel willen en durven kijken. Een boek voor ouders die hun kinderen centraal willen en durven te stellen. Een boek voor ouders die respectvol met elkaar willen en durven omgaan. Een boek van en voor Goed Gescheiden Ouders.