Onlineprogramma’s 2019 en 2020

Onderstaande onlineprogramma’s zijn in de maak en zullen in de loop van 2019 en 2020 het licht zien.

1. Check je relatie in 30 dagen. €30

Als opvolger van mijn gratis e-book ‘check je relatie’ krijg je 30 dagen een e-mail in je in-box. Je wordt uitgedaagd, je krijgt korte filmpjes, vragen, opdrachten en uitnodigingen om jouw relatie van allerlei kanten te bekijken. De relatie met je zelf en die van jou met de ander.

2. Hulp bij scheiden in 30 dagen €30

Als eerste hulp bij scheidingsperikelen heb ik de meest belangrijke inzichten, oefeningen, tips en ervaringen van andere gescheiden ouders uit mijn boek én uit mijn praktijk bijeengebracht. Iedere dag krijg je korte filmpjes, vragen, reflecties, een schouderklopje of een uitdagende opdracht. Je wordt uitgenodigd om stap voor stap de overstap van partners naar samenwerkende ouders te maken.

3. Hulp na de scheiding in 30 dagen €30

Loopt alles wel redelijk na jullie scheiding of zijn er twistpunten? Wil je er zeker van zijn dat je het als ouders zo goed mogelijk doet en in de toekomst kunt blijven doen? Met filmpjes, vragen en opdrachten lopen jullie alle aspecten van het gescheiden ouderschap langs.

Read more
Dat gaat o.a. over afstemmen, het ouderschapsplan, jullie relatie als ouders, vakanties, nieuwe relaties, familie. Allemaal aspecten die je met enige regelmaat wilt ijken en herijken, een onderhoudsbeurt wilt geven, om te zorgen dat jullie de best mogelijke ouders voor je kind(eren) zijn.

4. ‘Respectvol scheiden als een nieuw begin’

Dit onlineprogramma is gebaseerd op het boek ‘Hoe vertellen we het de kinderen’, Respectvol scheiden als een nieuw begin.

Ben je geïnteresseerd, stuur me dan een bericht via het contactformulier of mail me op anne@goedgescheidenouders.nl

Je kunt je ook aanmelden voor de gratis e-boeken op deze website, dan wordt je automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen en verhalen.

MEER WETEN?

Stap voor stap

Alle onlineprogramma’s vinden hun basis in mijn ervaring als Mediator, Relatiecoach, KIES-coach en Ervaringsdeskundige.
Het boek ‘Hoe vertellen we het de kinderen’, Respectvol scheiden als een nieuw begin dat in 2017 uitkwam gebruik ik voor alle programma’s.

Het programma ‘Respectvol scheiden als een nieuw begin zal de opzet van het boek volgen, aangevuld met nieuwe opdrachten, verhalen en inzichten.

Stap 1. De scheidingsmelding (van de ouders aan elkaar)
Stap 2. Omgaan met emoties en gevoelens
Stap 3. Hulp vragen
Stap 4. Bereid het samen voor (de scheidingsmelding aan de kinderen)
Stap 5. Samen vertellen
Stap 6. Geef je scheiding vorm
Stap 7. Nazorg op korte en lange termijn

Veel waardevolle informatie voor, tijdens en ver na de scheiding zal ik delen. Over liefde en pijn in relaties, loyaliteit, leeftijden, veranderingen in het familiesysteem, pijn, verdriet, shock en trauma.
Verder krijg je toegang tot informatie van organisaties, boeken voor ouders en kinderen, ouderschapsplan, school en scheiding en diverse documenten die van nut kunnen zijn bij jouw scheiding

De prijs van dit programma is nog niet bekend.

Er zal waarschijnlijk eerst een Pilotprogramma plaatsvinden tegen een sterk gereduceerd tarief. Geef jezelf via het contactformulier op als je daaraan mee wilt doen.