WEL OF NIET SCHEIDEN?

Wel of niet scheiden? Die vraag stel je je steeds weer. De argumenten voor en tegen een scheiding heb je ook al vaak bedacht.

Ik wil je uitnodigen om het nu anders aan te pakken. Stel je voor dat jij samen met de andere ouder van je kind(eren) in gesprek gaat met iemand erbij. Iemand die jullie helpt om bespreekbaar te krijgen wat nu nog niet gezien of gehoord is. Iemand die meekijkt. En vooral: iemand die nieuwe mogelijkheden ziet, verbanden legt, jullie verhaal in een groter perspectief plaatst. Het blijft jullie verhaal. Niemand kan voor jullie kiezen, maar een ander kan wel nieuwe inzichten geven, waardoor jullie beter kunnen kiezen.

Van tevoren laat je los wat de uitkomst zal zijn.

Heb jij het vertrouwen dat er een nieuw antwoord kan komen als jij eerlijk bent en mee laat kijken? Dat er dan misschien een antwoord komt op de vraag wat het beste is voor jou en jullie?

Scheiden of niet scheiden, dat is niet de insteek maar de uitkomst van het gesprek. Stel je voor dat uit die gesprekken naar voren komt wat jullie het beste kunnen doen! Dat je nieuwe inzichten hebt, waarvoor al dan niet een scheiding nodig is.

Lees verder
We zijn vrij om ons leven in te richten met de vormen die het beste bij ons passen, maar zo doen we het meestal niet.

Jullie wel?

LIEFDE EN PIJN IN RELATIES
Bijgevoegde PDF over liefde en pijn in relaties is geschreven door Mauk Pieper. Dit is hoofdstuk 14 uit mijn boek ‘hoe vertellen we het de kinderen’ Respectvol scheiden als een nieuw begin.

Deze kijk op relaties kan je een perspectief geven zoals je er nog niet eerder naar gekeken hebt. Mauk laat zich breed inspireren door leraren en denkers die een integrale kijk op mens-zijn hebben en is de vader van onze dochter.

Hij is senior trainer van de Venwoude Levensschool, gespecialiseerd in Integrale Ontwikkeling: Daarbij is er aandacht voor lichamelijke sensaties, gevoelens en emoties, je relationele patronen, je manier van denken en beschouwen en voor de roep van je hart en ziel.

mauk.nu

Download de pdf

Tarieven

Het eerste uur is altijd zonder kosten

  • 2 t/m 4 personen 1 uur live + een half uur online Zoom/Skype of bellen nadien. €160,-
  • Individuele gesprekken 1 uur live + een half uur online Zoom/Skype of bellen nadien €140,-
  • Een mini-pakket voor 2 t/m 4 personen is €440,- Drie uur live + anderhalf uur online tussen de gesprekken in of nadien.
    Betaling direct na het eerste gesprek.
  • Een pakket voor 2 t/m 4 personen is €640,- Vijf uur live + 3 uur online tussen de gesprekken in of nadien.
    Betaling direct na het eerste gesprek.

 “Mediation en relatie coaching bij Anne is investeren in je toekomst”