MEDIATION

Respectvol scheiden, hoe doe je dat?

Samen.
Het liefst met de hulp van iemand die onpartijdig is, opkomt voor de belangen van jullie kinderen, die van jullie beiden los van elkaar en die van jullie gezin als geheel.
Om te kijken of ik jullie kan helpen ben ik een uur zonder kosten beschikbaar. Zo kun je ervaren of het klikt en of wat ik te bieden heb, aansluit bij wat jullie zoeken. Dan wordt vaak ook duidelijk welke dienst bij jou past.

Maar daar ben je nu nog niet.

Nu kan het zijn dat de emoties door je heen gieren, je verdrietig bent, boos, wanhopig en dat je wereld ingestort is.
En ook al weet je dat je het goed wilt doen voor de kinderen, de kans is groot dat je aandacht naar andere dingen gaat.

 • Wat doen we met wonen?
 • Welke rechten heb ik?
 • Hoe kan ik omgaan met mijn verdriet, boosheid
 • Waar kan ik met mijn vragen terecht?
 • Wanneer en hoe gaan we het de kinderen vertellen?

Wat nu als er op deze en nog meer vragen een antwoord komt? Lees verder

Dan kun je je weer richten op het vormgeven van je nieuwe leven, op een rouwproces, op de overstap van partnerschap naar samenwerkende ouders. Een nieuwe vorm ontstaat wanneer je afscheid neemt van wat niet meer werkt en voortzet wat wel werkt en wat belangrijk is voor ouders en kinderen. Laten we scheiden ook ‘van vorm veranderen’ noemen.
MEDIATION PAKKET I EN II

Deze Mediation-pakketten zijn geschikt voor ouderstellen die met elkaar kunnen en willen samenwerken om een vorm te vinden die hun en hun kinderen zo goed mogelijk dient. Zelfwerkzaamheid is een belangrijke factor bij deze pakketten.

Of pakket I volstaat of er wat meer uren nodig zijn in pakket II, beoordelen we samen op basis van jullie situatie.

 • Pakket I is €445,- 5 uur live en of online (Zoom)
  Betaling direct na het eerste gesprek.
 • Pakket II is €685,- 8 uur live en/of online (Zoom)
  Betaling direct na het eerste gesprek.

Samenwerking

Het financieel, juridisch, zakelijke deel is niet inbegrepen en wordt in afstemming uitgevoerd door een financieel adviseurs met wie ik samenwerk of door een zelfgekozen financieel adviseur.

Er zijn diverse collega’s door het hele land waar ik mee samen werk. Zo hebben jullie maar twee mensen nodig om de volledige scheiding goed te laten verlopen.

VOLLEDIG MEDIATION TRAJECT

 uur.

Voor een volledig Mediation-Traject betaal je €2250,- live en /of online (Zoom)
Vraag me om te kijken hoe dit traject er voor jullie uit zou kunnen zien.

Is het voor jullie als ouders moeilijk om elkaar te bereiken? Wil je graag op een goede manier uit elkaar of in een nieuwe vorm samen verder, maar loopt de communicatie steeds vast?
Dan boek je het beste een volledig Mediation Traject. Je krijgt dan precies de ondersteuning die jullie nodig hebben om de voorwaarden voor effectieve mediation te scheppen en de vorm te vinden die jullie en jullie kind(eren) het beste past. Voor een vaste prijs.

We maken gebruik van mijn boek: ‘Hoe vertellen we het de kinderen? – Respectvol scheiden als een nieuw begin’, dat je krijgt bij de aanvang van dit traject.

De mogelijkheden binnen het traject zijn ruim, maar natuurlijk niet helemaal onbeperkt.

Het maximum aantal uren in dit traject is 30 

Samenwerking

Het financieel, juridisch, zakelijke deel is niet inbegrepen en wordt in afstemming uitgevoerd door een financieel adviseurs met wie ik samenwerk. Of door een zelfgekozen financieel adviseur.

Er zijn diverse collega’s door het hele land waar ik mee samen werk. Zo hebben jullie maar twee mensen nodig om de volledige scheiding goed te laten verlopen.