RELATIE APK

Heb jij of hebben jullie behoefte aan een frisse blik op je relatie? Op een ontmoeting die jullie kansen biedt om op een nieuwe manier verder te gaan? Laten we dan kosteloos kennismaken.

Jullie hebben er beiden alles aan gedaan om jullie relatie goed te houden, ook al voelt dat soms niet zo. Als je het anders had kunnen doen, dan had je dat gedaan en de ander ook. Waar je beiden vandaan komt en wat je vroeger meegemaakt hebt neem je mee in de relatie. Fouten zijn er om van te leren, dat is immers ook wat we onze kinderen meegeven.

Samen kijken we naar jullie situatie

Het kan…en gebeurt, dat jarenlange vastgeroeste ideeën en meningen opeens bekeken kunnen worden vanuit een nieuw perspectief. Nieuwe mogelijkheden, vormen en afspraken kunnen er dan toe leiden dat je samen verder gaat als partners.

  • Wat is moeilijk om samen aan te kaarten?
  • Waar zou je graag een volgende stap willen doen?
  • Wat loopt er mis?
  • Wat gaat er goed?
  • Scheiden of niet scheiden?
Een voorbeeld voor je kinderen

Als er bereidheid is om nú terug te kijken, dan kun je nú verantwoordelijkheid nemen over wat eerder gebeurd is én voor hoe jullie relatie er in de toekomst uit gaat zien.

Zullen we voorbij patronen en overlevingsmechanismen kijken?

Nu kunnen we ons verbinden met de ander, door te begrijpen wat hetgeen we gedaan of niet gedaan hebben voor de ander heeft betekend.

Omgaan met schuld en schaamte maakt deel uit van je onderzoek.
Bied geen excuses aan om ergens vanaf te zijn, om de pijn te vermijden of om te voldoen aan wat jij denkt dat je van een ander moet doen. Zorg voor een verdieping van je relatie of voor een respectvolle scheiding.

Zo zijn jullie een voorbeeld voor je kinderen

Tarieven

Een half uur zonder kosten als je me nog niet kent. Indien jullie door willen, spreken we een passend vervolg af. Bijvoorbeeld:

  • 3 uur gerichte coaching. Je investeert €300,- Dit bedrag is inclusief een half uur online in de weken na de afspraak.
  • 4 uur om alles op tafel te krijgen en er doelen en acties aan te verbinden. Je investeert €350,- Dit bedrag is inclusief een half uur online in de weken na de afspraak.