ERVARINGEN RELATIECOACHING & MEDIATION

Baldur van Dongen

Wanneer ik met gekromde tenen een opmerking aanhoorde vanaf de andere kant van de tafel, wist Anne als mediator mij en mijn ex haarfijn ieder ons reactiepatroon terug te spiegelen. In haar manier van reageren gaf Anne me handschoenen om de hete hangijzers aan te kunnen pakken zonder blijvende brandwonden. Het op die manier werken aan een gezonde verstandhouding met mijn ex, voelde behalve confronterend tegelijk veilig, focus op de kern van de zaak, en helend. Ik werd me bewust van mijn eigen aandeel. Er verantwoordelijkheid voor nemen gaf me kracht! Alle verdere communicatie verliep na de heetste hangijzers met respect en meer gemak. We vonden zodoende een overlegstijl die ons beiden recht deed met zo nu en dan een heikel punt waarin Anne nog over onze schouders mee keek. Samengevat, hielp ze ons scheiden met hoofd en hart… Anne, dank voor je steun!

Jeroen Slee

Mijn vrouw en ik zijn door een heel diep relationeel dal gegaan. Wij waren op zoek naar een coach die ons hele gezin kon ondersteunen. Er was een hoop projectie, gewoonte en familiesysteem langs aan het komen waardoor onze relatie ingewikkeld, zo niet onmogelijk werd. De afgelopen 10 maanden heb ik niet thuis gewoond. Dat was goed voor mij, doch moeilijk voor mijn vrouw en dochter. Een van de dingen die misgingen tussen ons is dat wij onze ouders nagedaan hebben. Die lieten elkaar continu in de steek als ouders ten opzichte van de kinderen. Wij wisten gewoon niet hoe als ouders naast elkaar te blijven staan. Of je nou samen of alleen verder gaat, ouders blijf je altijd. Anne liet ons ervaren hoe het is om naast elkaar te blijven staan. Anne heeft op een essentieel stuk bijgedragen aan het herstel van onze relatie. Inmiddels woon ik weer thuis. Onze relatie is sterker dan ooit tevoren.

Saskia

Door de gesprekken met Anne is de dynamiek tussen mij en mijn ex-partner doorbroken. Het resultaat is dat ons contact respectvoller, zachter en meer ontspannen is. Dit is enorme winst en heel fijn voor onze kinderen maar ook voor ons. Ik ben zeer dankbaar dat ik Anne heb ontmoet en voor alles wat ze voor onze dochter en voor ons als ‘gescheiden gezin’ heeft betekend. Ik heb haar ervaren als een zeer warm en betrokken persoon, doortastend en confronterend waar nodig. Mijn dochter en ik voelden ons direct thuis bij haar. Haar benadering zorgde ervoor dat ik me veilig genoeg voelde om naar mijn eigen aandeel in het geheel te kijken. Door de gesprekken kreeg ik inzichten welke sleutels ik in handen had om e.e.a. positief om te keren. Haar commitment gaat ver.

Ik voelde me echt gesteund door Anne en zou haar aan iedereen die in eenzelfde soort situatie is, willen aanraden.

Marijke

Er is een groot verlangen om het goede te doen. Om voorbij te gaan aan al mijn pijn en patronen en triggers.

Ik ben zo intens dankbaar voor de ondersteuning van Anne Buiskool in mijn leven. Soms doet ze me zoveel pijn. Soms wil ik haar achter het behang plakken. Maar dat is niet omdat het niet klopt wat ze zegt. Het is juist ómdat het klopt.

Mocht je ooit in de situatie komen dat je relatie tot een einde komt; neem contact op met haar. Het maakt een wereld van verschil!

Hugo

Anne heeft mij enorm geholpen om vanuit ‘niet meer weten’ naar ‘open en eerlijk in gesprek gaan’ te komen en dit te doen met lef zonder te weten wat de uitkomst is en gewoon te vertrouwen. Anne zag direct wat ik kon veranderen en gaf mij daar de tools voor; het resultaat is dat de relatie met mijn vrouw nu weer levend is!

Nikki

Anne was voor mij een stevig ankerpunt midden in een vrij turbulent proces na onze scheiding. Ze was in staat een veilige ruimte te creëren waardoor er weer gecommuniceerd kon worden tussen mij en mijn ex-partner. Er was veel helderheid in de doelen van de gesprekken en de uitkomsten daarvan heb ik als positief ervaren. Annes mediation heeft ervoor gezorgd dat een gezond kader voor communicatie kon ontstaan waardoor een heleboel emotionele stress weg ging. Dat heeft me erg opgelucht.

Meike van de Linde

Ik ken Anne als een open, uitnodigende en indien nodig ook uitdagende persoonlijkheid, die ‘je niet loslaat’. En dat is goed, als je ergens mee zit. Zij vraagt door, met vragen waar je niet omheen kunt en om eerlijk te zijn wil je er ook niet omheen. Zij brengt je naar de plekken die geraakt en geheeld mogen worden en waar de inzichten komen die je verder brengen in je ontwikkelingsproces.

Anne raakt, heelt en beweegt. Hulde.

Margo Bruins

Anne Buiskool verstaat de kunst om met haar liefdevolle heldere vorm van aandacht een gesprek voor alle partijen tot een win-win te maken. Anne weet op een zachte besliste manier de vinger op de zere plek te leggen waardoor je gaat ervaren waarom bepaalde zaken tot nu toe niet konden oplossen.

Haar manier van werken herstelt het wederzijds begrip en compassie naar elkaar.

Aimy

Niemand is voorbereid wanneer je wereld plots ondersteboven wordt gegooid.

Anne was (en is nog steeds) onze gids… ze gaf ons ‘een handleiding’ zeg maar om ons door de aardverschuiving heen terug ons pad te laten vinden. Eerlijk, objectief, met veel inzicht en empathie maar ook vaak terecht confronterend.

De prioriteit is de kinderen, maar ook aan ons, de volwassenen toonde ze hoe we elkaar en onszelf kunnen blijven respecteren.

Een vat vol wijsheid en ervaring waar we allemaal kunnen van leren.

Ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik toen “goed scheiden” googelde en zo terecht kwam bij Anne. Ze heeft ons meest online en een paar keer live geholpen. We spraken tussen 3 landen, Afrika, België en Nederland.

Ida Bromberg

Ik heb Anne ervaren als een erg prettige gesprekspartner. Uiterst opmerkzaam, to the point, helder en warm. Zij heeft me in een kort gesprek verschillende handreikingen gegeven waarmee ik direct aan de slag kon en waarvan ik aanvoelde dat ze me een heel eind op weg konden helpen in de richting die ik op wilde. Zodat ik om te beginnen een fijn voorbeeld kan zijn voor mijn dochter en zowel haar als mezelf en dus ook de wereld om mij heen van onze kwaliteiten kan laten proeven.

Nora

Wat een prachtig gesprek had ik met Anne afgelopen weekend! En hoe fijn dat er iemand met me meekijkt naar wat IK hierin te leren heb. Direct, helder, praktisch… Maar tegelijkertijd ook heeeeeeeel diepgaand… En zo mooi om iets wat zo k*t en moeilijk lijkt (leek) te kunnen transformeren naar zoiets kansrijks. Ik heb huiswerk!